Prológus

 2009.08.03. 11:32

Először akkor egy kicsit részletesebben, mi is a célja a blognak.

Mindenkinek vannak problémái, kinek kisebbek, kinek nagyobbak. Tudom, mert nekem is vannak, és nem találkoztam még olyan vidám(nak látszó) emberrel, akinek minden heppi-víkend-tibicsoki lett volna. Illetve de, de csak addig, amíg el nem múlt a szer hatása. Utána még rosszabb lett, de ez már egy másik blog témája lenne.

Szóval a blog célja az, hogy mindenki ki tudja írni magából a problémáját, és így egy kicsit megkönnyebbüljön. Természetesen bármi jöhet, ami éppen az adott pillanatban idegesít, vagy nem tudtátok túltenni magatokat rajta, mint Zoli a trombitás nótacsászáron. Ha jól csináljuk (igen, ez egy valódi közösségi blogolás), megoldást is találhatunk a problémáitokra (és az enyémekre is).

Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://monddmibant.blog.hu/api/trackback/id/tr501285703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása