2010? Az nem is a jövő

 2009.11.10. 19:16

És hogy miért nem a jövő? Azért, mert a jövő már elkezdődött (közhely, hehe). 2010. április 29-én ugyanaz lesz mind Magyarországon, mind máshol a világban, mint ami most van, és nem a válságra gondolok. Az emberiség lassan halad előre a fejlődés útján, néha egy amputált végtagú ember magabiztosságával, néha egy nyílt tengerben fürdőző lajhár kecsességével. Nem óhajtok a részletekbe belemenni, dátum nélkül ugyan, de sokan megírták már, szerintük mi várható, hogy várható, a hazai helyzet meg aztán még kiábrándítóbb, mint az egész emberiségé,a mutyival, korrupcióval, a kimondatlan és el-pápápápá-zott problémákkal, az alkalmatlanok pozícióba juttatásával, a portások országa és az uram-bátyám mentalitással. De erről majd máskor, kicsit nyugodtabb körülmények között.

Addig is a kérdésre válaszolva egy klasszikust idéznék: Hogy mit fogunk csinálni 2010. április 29-én? Ugyanazt, amit minden nap: meghódítjuk a világot.

Ha akartok még más jövőbeli sztorikat olvasni és nézni a jövő szánalmas bloggereit (ha mi vagyunk a jövő, az irodalom szarban van), klikk a jövő emlékei blog-ra.

Címkék: ajovoemlekei

A bejegyzés trackback címe:

https://monddmibant.blog.hu/api/trackback/id/tr71516183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kartal (rezervált) 2009.11.11. 16:28:47

Vagy olvassátok a Holnapi újságot:
holnapiujsag.blog.hu/

:)
süti beállítások módosítása